Ασφάλεια στο Facebook - Designed by Asier_Relampagoestudio

Ρυθμίστε την ασφάλεια στο Facebook. Λάβετε τα μέτρα σας!

Μόνο το 37% των χρηστών έχουν αλλάξει τις παρεχόμενες ρυθμίσεις ιδιωτικότητας (privacy settings) για να προστατεύσουν τα δεδομένα τους. Το 28% των χρηστών στην Αμερική, το μέγεθος είναι ενδεικτικό και δείχνει μέγεθος του κενού ασφάλειας, μοιράζονται όλες τις δημοσιεύσεις τους με κοινό μεγαλύτερο αυτό των φίλων (public). Το 30% των υπαλλήλων στον έλεγχο των αιτήσεων στα κολέγια έχουν απορρίψει αιτήσεις εξαιτίας πληροφοριών που βρήκαν στο ίντερνετ. Το 69% υπεύθυνων προσωπικού έχουν απορρίψει υποψηφίους για τον ίδιο λόγο.

καλύτερα blog posts

Γράψτε καλύτερα Blog posts: Κλέψτε σαν bloggers!

Οι καλοί καλλιτέχνες αντιγράφουν, οι σπουδαίοι «κλέβουν»…τα λόγια του Πάμπλο Πικάσο δεν έχουν εφαρμογή μόνο στην ζωγραφική αλλά σε όλες τις δημιουργικές δραστηριότητες. «Κλέψτε» την τεχνική, την δομή, το ύφος και το λεξιλόγιο από τα αγαπημένα σας blog post . Απλά διαβάζοντας τα άρθρα από τους ανταγωνιστές ίσες να προκύψουν κάποιες ιδέες για να γράψετε αλλά με το να αντιγράψετε την τεχνική από τα αγαπημένα σας άρθρα μπορείτε να κάνετε την διαφορά και να γράψετε καλύτερα blog posts.

wordpress 4.7

WordPress 4.7: Tί νέο υπάρχει στη νέα μεγάλη αναβάθμιση του wordpress.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το wordpress υποδέχεται την νέα χρονιά με μία σημαντική αναβάθμιση και ένα νέο default θέμα. Αυτή την στιγμή η έκδοση 4.7 του Wordpress είναι σε beta έκδοση και προτείνετε μόνο για δοκιμή και εξοικείωση για αυτό μην βιαστείτε να μεταπηδήσετε στην νέα έκδοση. Η αναβάθμιση θα γίνει μέσα από το back-end του wordpress, την περιοχή δηλαδή του πίνακα ελέγχου, στις 6 Δεκεμβρίου 2016 όταν δηλαδή θα είναι έτοιμη η τελική έκδοση.

Δημιουργία περιεχομένου με το EVERNOTE®*, γράψτε καλύτερα άρθρα.

Ένα σύστημα δημιουργίας περιεχομένου απαιτεί μια διαδικασία με διάφορα στάδια, πχ ιδέα, έρευνα και συγγραφή, δημοσίευση, διαμοιρασμός και παρακολούθηση. Το χαρακτηριστικό του evernote που το καθιστά πολύ καλό εργαλείο οργάνωσης είναι η χρήση tags. Έτσι για κάθε άρθρο το οποίο περνάει από το στάδιο της ιδέας μέχρι την δημοσίευση, τον διαμοιρασμό και την παρακολούθηση απλά ανανεώνετε το tag του.

SEO: Πώς να γράψετε ένα SEO friendly άρθρο για το wordpress.

Μπορεί να δημιουργείται το ερώτημα γιατί πρέπει ένα άρθρο να είναι SEO friedly (φιλικό στις μηχανές αναζήτησης) όταν η πραγματική χρήση του είναι για τους ανθρώπους και γιατί δεν αρκεί ένα άρθρο να είναι απλά δημιουργικό? Η πληροφορία που παράγεται κάθε μέρα στο ίντερνετ είναι τεράστια και δεν θα μπορούσαμε να βρούμε αυτό που θέλουμε αν πρώτα οι μηχανές αναζήτησης δεν εντόπιζαν και δεν αρχειοθετούσαν τις σελίδες και τα άρθρα που υπάρχουν στο ίντερνετ.

Marketing και επιχειρηματικότητα.

Η λειτουργία του marketing σε μια επιχείρηση αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία της ή μη. Όταν οι CEO των εταιρειών τις λίστας Inc 500, των πιο αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στις ΗΠΑ το 1997 ρωτήθηκαν για το πιο θεωρούσαν το πιο δυνατό τους σημείο τους η πλειονότητα τους απάντησε το marketing και οι πωλήσεις. Αναμφισβήτητα το marketing ως λειτουργία της επιχείρησης μπορεί να αποτελέσει την αιτία της επιτυχίας της …

Social Media : Κώδικας επικοινωνίας

Οι επιχειρήσεις όλο και περισσότερο χρησιμοποιούν τα social media για να επικοινωνήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με το κοινό . Για την αποτελεσματικότερη παρουσία στα σε αυτά πρέπει κανείς να ξέρει τον κώδικα επικοινωνίας. Σε αυτό το άρθρο θα γίνει περιγραφή των καλύτερων πρακτικών για την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος της επικοινωνίας στα κοινωνικά δίκτυα. 1-Social Media: Facebook Πότε να δημοσιεύσετε στο Facebook; Οι καλύτερες μέρες για να κάνετε …

crowdfunding

Crowdfunding και οι ανησυχίες των start-ups για την αποδοχή και χρηματοδότηση της ιδέας τους.

Μπορεί η μέθοδος χρηματοδότησης crowdfunding να είναι η λύση στα προβλήματα και τις ανησυχίες, κυρίως των νέων και καινοτόμων ιδεών; Ο όρος crowdfunding, που στα Ελληνικά θα μπορούσε να μεταφραστεί ως  χρηματοδότηση του πλήθους ή δικτυακή μικροχρηματοδότηση (oxford definition), είναι στον πυρήνα της η πιο αυθεντική έκφραση του marketing concept. Βέβαια, αν ο όρος μπει στο μικροσκόπιο των κοινωνιολόγων ή των ψυχολόγων, πιστεύω ότι θα ανακαλύψουν την έκφραση πολλών σύνθετων δυνάμεων που είναι έμφυτες στον άνθρωπο. …